trešdiena, 2014. gada 12. februāris

ommmmmmmmmmmmmmmmmmm



Pa – pa – pa – pa - pa - pavasarīgi. Februārī. Pavisam jocīgi. Neatceros tādu februāri. Allaž ir bijis trakoti auksts. Vai arī siltos februārus ātri aizmirstu? Kas to lai zina..  Es zinu tikai to, ka februārī man allaž tiek puķes, bučas, labi vārdi un jaukas dāvanas. Šis gads nav izņēmums :) 


Jauku pirmsvārdadienas pārsteigumu piektdien saņēmu no RIMI – joka pēc aizpildot vienu RIMI kartes testu izrādījos dienas uzvarētāja un joprojām priecājos  par vitaminizēto pārsteiguma dāvaniņu! 

PĀRSTEIGUMS - groziņš ar 5kg sārtvaidzīšu - ābolīšu.
Priecīgie pirmsvārdadienas notikumi turpinājās arī sestdien – kino, omulīgs restorāniņš ar bezgala gardiem ēdieniem un jauka pasēdēšana krodziņā. Iesaku noteikti paviesoties Domini Canes restorānā, tikai galdiņu gan rezervējat laicīgi! Un LIELS PALDIES Andersenu ģimenei par šo jauko dāvanu mūsu WPP ballītē, kuru saņēmāmies izmantot.. em.. pēc krietna laiciņa. Nu ko lai dara, ja piemērots brīdis ātrāk nu ne kādi nebija atrodams? :)

Angļu krodziņā Īru alus un Sardīnijas kokteilītis :)

Melleņu tiramisū. Balģož :)














Vārdadienu aizvadīju pavisam rāmi – salds miedziņš, nesteidzīgs brančs KUK BUKā, pavisam neplānota aizkaru pasūtīšana manai istabai (ziņa sekos), kā arī nesteidzīga kārumu (gumijlācīšu cepumu) gatavošana Valentīndienai. 
 
Recepti nolūkoju savā iemīļotajā Beautiful mess blogā un cepu tik augšā. Iesaku pamēģināt, ātri, garšīgi un interesanti, TIKAI nepieļaujiet manu kļūdu – gumijlācišu ceturtdaļas cepumiņos liekat, kad tie jau ir gandrīz izcepušies, nevis uzreiz.. Tā iet, kad steidzas un kārtīgi neizlasa recepti. Gardi jau sanāca, tikai ne tik skaisti, jo sarkanā sirsniņa pa vidu sacepās pavisam brūna. Tagad man partijas uzdevums izdomāt, kā šo defektu pārvērst par efektu.





Tas nu par kārumiem. Bez kārumiem gribu padalīties ar kādu ļoti jauku dāvanu no kolēģa. Lūk – „Adījumu raksti un adīšanas technika” 1957.gada izdevums. Bet kas par rakstiem.. Ek, sūtīšu mammai šo zirgu rakstu, lai piedizainē ragu klāt un  uzada man sapņu zeķītes ar vienradžiem, kuras uzvelkot notiek brīnumi :)

 
Brīnumi, ne brīnumi, bet brīnos pati par sevi.. Nu kurš man lika uzlikt sev uzstādījumā gleznojamas pērles? Joprojām netieku galā.. Toties granātābols gan man patīk. Tāds košs un ķirbīgs :)

Un ja jau par zīmējumiem.. un senām dāvanām.. tad saņēmos izmantot vēl vienu senu pagājušās Dzimšanas dienas dāvanu – Rīgas tintes dāvanu karti -  un iedot sev restartu. Jaunu sākumu. Skaņu, zīmi, simbolu, kas bija PIRMS. Pirms visa. Vibrāciju, kas radīja visumu. Ceru, ka tā ievibrēs, izskanēs, dos man ticību,  īsto virzienu un pārliecību. OMMMMMMMMMMMMMM....

Procesā ievibrēja kārtīgi – smējos, ka sajūtu ziņā tā ir epilācijas (mājās pašveiktās ar ne pārāk labu epilaotru, LĒNI) un zobārsta (kurš sajaucis puses) krustojums. Mazi drebulīši un liela vibrācija. Un lai man nebūtu pavisam bail (ha ha) Jānis man pievienojās un ieguva savu pirmo tetovējumu. Kādu? Kā jau īsts mežinieks – koku, ko gan citu. Tagad varam spēlēt dakterīšos un apkopt viens otra bildītes, kamēr sadzīs.

Lai izdodas jauki nosvinēt Valentīndienu, jo gudrie horoskopisti saka, ka kā to pavadīsim (un tas nekas, ka pilnmēness!!), tāds būs arī viss gads. Un vai tad mēs negribam, lai gads mums būtu jauku pārsteigumu, gardu vakariņu, mīļu sarunu, tuvu cilvēku un mīlestības pilns? Gribam!! Nu tad uz priekšu, kustinam smadzenes šajā virzienā un neļaujamies kosmiskajām provokācijām! ;)

XX
S!M

2 komentāri: