trešdiena, 2014. gada 5. marts

strazdi neatrodas. apcerīgums. ar zirgu nākotnē

Hei, visapkārt!
Priecīgu pavasari! 

Ceru, ka ir priecīgs. Savējo par īsti priecīgu nostaukt nevaru, taču pārmaiņas būs. Lielas. Un drīz. Neteikšu, ka esmu priecīga, ka gaidu.. nu, daļēji arī gaidu, bet skaidrs ir tas, ka tās ir vajadzīgas "dļja obševa blaga" tā teikt. Kā man klāsies cauri pārmaiņām, noteikti ik pa laikam ziņošu. Itkā plāni ir lieli, tad jau redzēs, kas sanāks.. Bez mazliet cerības, jau nemaz nav vērts lekt tam zaļajam koka zirgam mugurā un doties tālu, tālu plašajās pasaules ārēs..
Redz, pavisam uzskatāmi sāku apgūt ko jaunu. Izpmēģināt, piedzīvot. Kā tad citādi, lai saprot putnus? Tikai par tādiem kļūstot.. Un tā kā strazdi pagaidām neatrodas, tad nākas putnu sajūtu lūgt www.adrenalins.lv puišiem. Viņi ir ar mieru un palīdz būt. Būt. Augstu. Planēt. Redzēt. Uzticēties. Piedzīvot.



..un nemaz nav bailes..
Bet ne par to.. atceros, ka reiz solīju postu par aizkariem. Ak.. tas gan bija sen, bet olimpiāde ir pagājusi un ir atradies brīvs brītiņš, lai tos uzkabinātu. M, man patīk. Mīlīgi. Mājīgi. Omulīgi. Pati priecājos, ka esmu tīri ok interjera dizainers. Pie fotografiju gaumīguma gan vēl jāpiestrādā, jo dzīvē ir vēl foršāk :) pietrūkst tikai āķīši un atsienamie striķīši, bet priekš pagaidām.. mja.. nuja, nekas nav pastāvīgāks par pagaidām..

Un kamēr pagurums no dzīves, no pārmaiņām, no neskaidrības, no neticības, no meklēšanas, cerēšanas, vilšanās un pārējām tarakānu un putnu izklaidēm manos "bēniņos", tikmēr cenšos iesākt/pabeigt lauvu noskaņu. 12.aprīlī izstādes atklāšana Mārupes novada domē. Visi laipni aicināti. Manis gan tur nebūs, bet ceru, ka lauviņas mani pārstāvēs godam. :)

Paralēli klausos un smeļos spēku no Spēka dziesmām. Ai, nebūtu pamēģinājusi arī es neticētu, goda vārds. Tajās dziesmās ir TĀDS spēks!!! Liels paldies Sarmītei no www.mandalupasaule.lv par brīnišķīgo mandalu nodarbību un šo fantastisko  jaunatklājumu. Tagad ir plāns dziedāt, dziedāt, dziedāt un dziedāt, līdz spēks būs gana, lai pieņemtu sevi, notiekošo un pasauli kā tādu. Lai pieņemtu bez vēlmes jebko, jebko izmainīt..

Nu tā, apcerīgi..

Lai strazdi ar jums!
Pavasarī.


S!M 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru