svētdiena, 2013. gada 22. septembris

LT weekends

*
Ja, garais atskats par LT tulit sekos, tacu isuma par "Seipingu". Dzila rokraksts caurcauri - maksla, manifests, puskailas meitenes un sokejosas atklasmes. Un par manu jautajumu..hmm.. pec redzeta skiet, ka milestibas del esam gatavi darit visu. Jautajums - cik tas patiesi, pareizi, cik akli uz to skatamies un vai taja visa nepazaudejam sevi. Subjektivi, viss ir TIK subjektivi.. 
ART IS BEAUTIFUL...

Un tatad:
Sestdienas pusdienlaika, iebraucot Trakos laiks nelutina. Lina un vejs vilno milzu ezeru. Turistu gan netrukst, tacu trukst vietas, kur turistiem tikt pie lietuviesu monetam. Stavvietu apmaksat var tikai ar tam, tapat, ka izmantot wc. Ar papira 50Lt roka mus suta projam. Beigu beigas kaut ka samenedzejamies un i stavvietu apmaksajam, i UNESCO kulturas mantojumu apskatam, i vietejos kibinu piradzinus pagarsojam. He - tads pelmenpildijums cepta maizite.
Musu viesnica Trasalis turpat vien ir. 


Jee, seit ar gimenes numurinu ari saprot to, ka divas telpas, kur pa vidu vannasistaba, nevis 3 gultas rindina. Priecajos. Vel vairak priecajos par zemudens masazu un savilktas sprandas masazu, kas papildus izmaksa vien 13ls. Latvija tas butu nereali par divam masazam. Musu piedavajuma "Gimenes brivdienas cena ieklautais udens parks gana liels - 2 trubas un viens turbo slidkalnins, dazada veida pirtis, burbulvannas, baseins ar masazas struklam un milzu vilniem. Cilveki cum un mudz, tacu atrodam vietinu ari sev. Izslucamies, izsildamies pirtina tikai no alus un sidra plastmasa glazite atsakamies. Citi gan ne un skiet, ka tiesi tapec burbulvannu udens tads brungans - cik alus tur saliets?? :) 
Vakarinas..ari tas ieklautas cena. Pieklajiga izvele - zivs, vista, liellops, tvaiceti risi vai darzeni un salatbars. Saldaja zaptsudens un sokolades tiramisu kucinas. Nu varbut ari citadi saucas, bet konsistence un garasa atgadinaja sokolades tiramisu. Brokastis, ka jau brokastis. Saedamies visai dienai. 

Vislabaka lieta - biezpiena sacepums ar avenu zapti. Mmm.. Tiesi tada - saldi pacilata noskanojuma dodamies Vilnas virziena inspicet IKEA.
Ak, nu IKEA, ka jau IKEA - lielas lietas, mazi nieki..un viss tik vilinoss..un visu gribas un kosi un smarzo un..un.. Galva 101 ideja uzreiz ko mest ara un ko parkrasot un..Un.. Vienvardsakot, ir skaidrs, ka man patika. 3 stundas gan tur pazaudejam, toties ieguvam briniskigu lampu augstajiem griestiem, miligu kafijas galdinu pa CETRIEM latiem, 3 skaistus mini spogulus ramisos apmeram pa latu gabala (es jau redzu, ka vini piestaves musu jaunajam interjeram..), smarzigo svecu kalnus un vel dazadus sadziviskos niekus. 

Nezinu, ka tur ir ar tam Polijas cenam, bet skaidrs ir tas, ka IR verts, ir letak ka pie mums. Un TIK daudz! Nokrasosim sienas un planosim nakamo turi pec plauktiem. Kurs izire businu?? :)
Atcela jau nogurusi piestajam celmalas krodzina - mini zoo. Zoo gan slegts, tacu pa gabalu uzmetam aci brunajam kepainim, kas celi marse pa voljeru un izterejam atlikuso Lietuviesu naudinu cepelinos.

Secinam, ka neeee.. Nu nav prieks mums ta gluma kartupelu klimpa. 
Kopuma brivdienas labas, lai gan prasas vel viena brivdiena, lai atpustos no brivdienam. Tacu skaidrs ir tas, ka nakamaja nedela ir atkal septinas briniskigas dienas, kuras piedzivot kaut ko interesantu. Metamies ieksa!!!

* Sorry, ka bez garumzimem.. No telefona slinkums likt :D

1 komentārs:

  1. He,nu skaistas briivdienas bijussas un aarzemees:) mees gan taalaak par purvu netikaam,bet arii bij labi un cciekuri samediijaas!un Hiivens bodiitee liimpistolei liimi iepirku,ziemsveetki tuvojas!

    AtbildētDzēst