pirmdiena, 2013. gada 30. septembris

Labs rīta atskats


„Tieši tagad mums ir bezprecendenta iespējas radīt savu Patieso Dzīvi un manifestēt savus drosmīgākos Sapņus. Mēs visi zinājām, vai vismaz ticējām, ka šī Jaunā Realitāte pastāv. Mēs veltījām daudzus gadus – cenšoties izveidot šo Ultra Vareno Realitāti fiziskajā pasaulē. Un tagad Jaunā Paradigma ir šeit!

Jaunā Pasaule ir ŠEIT. TAGAD. Un tas ir ļoti ļoti aizraujoši! Ir pienācis laiks dzīvot Patiesajiem savu Patieso Dzīvi savās Patiesajās Mājās.”

Labrīt!
Iedvesmojošai nedēļai iedvesmojošs citāts no gaismasbērniem. Dzīvojam, esam, radām visu.. VISU, ko vien varam iedomāties, jo tā vienkārši ir.. pareizi..


Un ja reiz par labu rītu, tad padalīšos ar brīvdienu brokastu recepti, kurai neplānoti uzdūros internetā. Te ir atrodama versija, kuru piedāvā Chasing delicious blogs, taču mana versija ir sekojoša:

Izejvielas

½ kukulītis tumšās ciabatta maizītes
1 mocarellas siers
2 bumbieri no omammas dārza
Zemesriekstu sviests
Pašgatavotais ābolu čatnijs
Sēkliņu maisījums pārkaisīšanai

Gatavošana

Sagriežam maizīti plānās šķēlēs, pārsmērējam ar zemesriekstu sviestu. Ideāli, ja ir tāds, ar veseliem riekstu gabaliņiem. Pa virsu zemesriekstu sviesta kārtai ziežam plānu kārtiņu ābolu čatnija – sitprumiņam un pārsteigumam. Tad kārtojam mozzarellas šķēlītes un pārliekam plānās šķēlēs sagrieztu bumbieri. Es šķēlēšanai izmantoju mizojamo nazīti. Pārberam sēkliņas un šaujam uz +/- 10 minūtēm iekšā sakarsētā cepenē. Vērojam lai nedpiedeg! Ekk.. kas par brokastīm... vēl viens iemesls gaidīt brīvdienas :)







Un ja reiz ieminējos par brīvdienām. Gribu pastāstīt par savējām, kuras bija ļoti piepildītas un iesākās jau piektdien ar fantastisku mākslas, zinātnes, cilvēku un kosmosa pārpilnu pasākumu Cēsu pusē. Radošums, bohēma, smadzeņu ēšana, instalācijas pagrabos, čellists pāris metrus virs zemes dūmu mutuļos, ēdamās gleznas un .. un .. un.. nu ļooooti patika, lai neteiktu vairāk.


Sestdien, pēc iepriekš aprakstītajām brokastīm, izskrējām Miķeļdienas tirdziņus – gan Kalnciema kvartālā gan Doma laukumā. Ķeipenes piparkūkas izklīdušas pa citiem tirdziņiem. Bija jāmeklē kā ar uguni. Bet.. kas meklē, tas atrod!! Un arī lavandu pušķīti harmonijai un dvēseles mieram nopirku. Cik jauki, ka tādas audzē uzņēmīgi ļautiņi arī pie mums. Lillas lavender.
Tādi aplavandoti iegāzāmies arī iepriekšējā postā pieminētajā krāsu veikalā. Tiešām ļoti labs serviss. Visu pastāsta, parāda, iesaka labāko un vēl iedod 5% atlaidi, ja aizpilda anketiņu (var arī nepildīt, tad iedos Baltic miles punktus:) ). Un dienas prieks – mani Īrijas Dulux krāsu paraugu kodi bija savietojami ar tur pieejamajiem! Urrāā! Būs tieši tā, kā iedomājos! Pareizāk, jau sāk kļūt tā.. viena siena ieguvusi ceriņlavandu toni un divas koka durvis balti matētu laku, kurai cauri spīd koka faktūra. Process aizgājis..
Svētdiena iesākas vēl gardāk par sestdienu – ar biezpiena plācenīšiem un domas sakārtojošu 5km skrējienu. Tad, kā reiz, ir īstais laiks doties uz mandalu terapijas nodarbībām, lai rastu saikni ar augstāko Es, enerģijas plūsmu, sargeņģeļiem un meklētu mieru. Patīk, nu patīk tās mandalas. Un ir taču jādara tas, ko patīk.
Tad nu, lai pozitīvi šonedēļ! Un darām daudz ko tādu, kas patīk un lieki neeksperimentējam. Vajag mazliet apstāties un sajust sevi, lai „kaut kas jauns” mazliet pagaida. Bija gana..:)

1 komentārs:

  1. tiessi taa,ir jaadara tas kas sagaadaa prieku un patiik!mm,maiziites skan labi,un noteikti bij ar labas.

    AtbildētDzēst