sestdiena, 2013. gada 9. novembris

Kārumnieces kārumiņi

Ja nu par piedzivojumiem, tad redz kur vel dazi. Garsigie. Mmmm.. :))

 Irija Ziemassvetki raita riksi seko Haloviniem. Nespeju atraut acis no sis Ziemassvetku ziedu kleitas, kas rotaja vienu no Dublinas shoppinga ielas veikala skatlogiem.
Skaista, vaine?

Un turpat, rau, puski ar.. Ja, pareizi, ar pupoliem :D
Tiesam, pupoli! Nez, kura gravi noskiti?

Un ja jau esu iecekojusies shoppinga iela.. Tad jau ari shoppings.. Konstateju, ka seit visus veikalinus parnemis sarkano rutinu vilnis.. Laujos, raujos lidzi un ta nu tagad man ir sarkanrutains, stepets dzemperitis un vel paris nieki, bet galvenais top - super - uber - mega pirkums ir sie kicigi divainie, caurspidigie gumijniecini, kuru noskanu varu radit pati un pieskanot jebkuram apgerbam variejot vien ar zekitem. Rau, sis ar zemenitem tik kardinosas :))
Strawberry socks
My new, transparent love :))
Te fotosesija Aidana dzivokli. Being human filmesanas aksesuari, Hobitta ordeni un aiz muguras atslega (to gan neredz) ar kuru Hobitt filma ruki atslegs savu kalnu. :))

Te ari citi kardinajumi - gastronomiskie, kuriem lavos atvalinajuma laiskuma ne nieka nesatraucoties par formu. Aplis tacu ari ir forma??? :D

Noskaniga francu kafuziti fantastiska darzenu kremzupa un kukas, kuras izkusa uz meles atrak par fotoaparata atrasanu soma.
Rau, blodina tik pat jauka, cik zupa. Ar lauvinu. Sajutos VIP viesis.

Fully booked ELY restorans, kura galdinu dabujam tikai pateicoties musu Hobitzvaigznei - Aidanam. Omg.. Viss bija neaprakstams. Gan noskana, gan dizains, gan viesmilu rosisanas un, protams, pats ediens. Debeskigs. Zivs ar nenosakamam, bet neaprakstami gardam piedevam, ka ari saldais. Namm. Un sajuta ar laba :))
Bezgal glits gaitenitis ELY restorana ar dzivo augu sienu un vinu.
Augstak mineta zivs ar nenosakami gardajam piedevam.
Mans siltais plumju keksins ar vanilas salcuku.
Panna cotta ar radziniem un Pirsu. Special order.

Teatri popkorns!!! Tiesam??? Parsteigums un jauna pieredze, ko steigsus vajag apgut. Tas, protams, loti amerikanisko Westside storry sovu ststaj otraja plana. Nu.. Gaismas loti labas, dejosana un muzika..nu..labi, bet.. Nez, nospriedam, ka tomer ne tik loti, cik loti labi maksaja bilete :))
Sis Dublinas Board Gais Energy theater.
Mes ar Pirsu. Es STAVA sajusma :))

Ou, te  jau Atlonas THAI restoranins. Tik loti Taizemiska garsa. Vien ara temperatura atgadina, ka esam Irija, jo kompanija ta pati jautra un garsas tas pasas asas. Same same, but .. different. HA HA :))
Startetis - no visa pa druskai.
Mamma parakaja sajusma metas virsu :))

Tadi nu mani Irijas karumini. Vel dazas dienas seit un tad nakamais, Italijas garsu un sajutu piedzivojums divata ar viru. Izklausas tik labi!!
Nammmm... 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru