trešdiena, 2013. gada 27. novembris

Gaidīšanai

Vakar vakars gan nesanāca tik rāms, cik bija plānots, bet tā gadās.. Par spīti visam, ņēmu savus bumbuļu krājumus, noklāju baltu palagu, apkrāmēju visriņķī sev riekstus, pērlītes, piparkūkas, knibuļus, grabuļus, priežu skujas, iespraudu kontaktā līmpistoli un sarunāju ar iedvesmu, ka viņa tā ātri un koncentrēti un TŪLIŅ UN TAGAD pie manis atnāks un mēs kopā fiksi, fiksi salipināsim mirdzošus un ne tik mirdzošus (pēc pasūtījuma) vainadziņus. Vainadziņus gaidīšanai. Adventes, Ziemassvētku.. jebkā gaidīšanai. Svētkiem, vienvārdsakot. Tā jau saka, ka gaidīšana arī ir svētki.

Šis mans, jau pieminētais viss-kass-labi-daudz-un-raibi dekors. Nekā lāga nevar nobildēt kopskatu, bet taustāmā formātā izskatās vēl labāk. Tāpat kā visi pārējie, dzīvē VĒL skaistāki! :)

Šis ir mierīgais, riekstaini brūnais, sirsniņpiparkūcīgais un pūcīgais. Ceru, ka nesīs siltus mirkļus, sirsnīgas sarunas, mirdzošus brīnumus un prieku gan gaidīšanas svētku laikā, gan pašos svētkos, gan arī ilgi, ilgi pēc tam!


Šis ir lillīgi rōzais, košuma nesējs, gaisa jaucējs, jautrības radītājs, mirdzētājs. Ceru, ka tas dos košāku skatu uz ikdienu, brīdi skaistu atmiņu mirkļu pārcilāšanai, iedvesmu ikdienas darāmo darbu raitākam ritumam un skaisti ieskandinās svētkus un visu, kas ar tiem saistīts!




Šis ir spoguļmirdzošais, rožainais, pūkainais. Ceru, ka šis vainadziņš dos mirdzumu darba dienām, spēku ikdienas skrējienam, palīdzēs ieraudzīt radošas domas bumbuļu atspīdumā un  gan nomierinās, gan uzmundrinās kad nepieciešams! 




Šis ir sniega rožu, odziņu, klūdziņu viesu sagaidītājs. Ceru, ka šis durvju dekors sagaidīs mīļus viesus, apsveicināsies ar kaimiņiem, pavadīs un sagaidīs iemītniekus pirmssvētku un svētku gaitās, sargās māju un nesīs prieku sirdī ik dienas!


Tādi mani radījumi. Jocīgi gan skan... šķiet, ka radījums ir kas briesmīgs. Briesmonīgs.. Bet man šķiet, ka mums kopā ar iedvesmu sanāca labi. Koši. Kaut kā īpašāk, kā citus gadus. Varbūt tāpēc, ka mācos labāk sarunāties ar sevi visos slāņos un plānos. Kas to lai zina.. 

Koši!!

2 komentāri:

  1. vau,cik skaisti un mirdzossi!maaksliniece Tu mana:)

    AtbildētDzēst
  2. Vainadziņi Tev tiešām pa smuko sanākuši :) Es šovakar taisīšu Adventes vainagu :)

    AtbildētDzēst