sestdiena, 2013. gada 16. novembris

Piedzivojumi cela uz City of Angels

Piedzivojumi turpinas. Tagad karta pienakusi Sardinijas atklasanai. Iesakums visnotal aizraujoss, kad Kaunas lidosta, pec drosibas skeneru "caurejas" konstatejam, ka musu jaunais super mega fociks, kurs izbrauca cauri pirmais, ir paspejis pus minutes laika izkupet gaisa.. Adrenalins uzsitas ne pa jokam.. Kamer lidostas drosibas kontroles darbinieki dodas parskatit video ierakstus, es sezu un pukojos uz so stulbo situaciju, Janis dodas pasrocigas garnadzu medibas. Un atrod ar, ta ka celojuma sakums beigu beigas beidzas labi!
Ienemam vietas Ryanair lidojosaja autobusa un pec 3 stundu lidojuma esam Sardinija, Cagliari (Kaljari). Izkapjot no lidmasinas uzvejo vasarigs gaiss - ara 17 gradi. Mums biezas jakas un zabaki.. Konstatejam, ka kofera saturs lidzi pa biezu, bet kas to vareja zinat? Vel dienu ieprieks seit tika solits vejs un lietus.  Bet labi, ka ta! Strunts ar drebem!! 
Ievertejam vietejo vilcienu satiksmi un pec 2 pieturam esam centra. Viesnicu ari atrodam viegli. Ou, super, viss tiesi ta, ka booking un tripadvisor saka. Ir uz 9!! The Place Cagliari.
Te dazas bildes no numurina. 
Ja, ja! Musu numurina ir vanna gulamistaba un kristala lustra! 
Viesnicas ipasniece nekavejoties izsniedz ari pilsetas karti, transporta un restoranu ieteikumus. Pedejos izmantojam nekavejoties, jo veders ruc. 
Dodamies uz Corso Dodici gastrobaru. 


Fantastiski! Krodzina bezgala dizainigs interjers un pilns ar vinu dzerosiem, skaliem italiem (sardiem). Ari mes nestsakamies no otras vina glazes, kamer baudam sieru izlasi un salatus ar tunci un astonkajiem.
Saldajam nav vietas, lai gan tiramisu izskatas TIK kardinoss.. To ari nobaudu nakamaja diena. 
Ir tiesi tik labs, cik iedomajos. Mmm..
19 gradus siltaja, nakamaja diena izpetam vietejo soppinga ielu, parkus, palmas, pavus un pa gabalu ari roza flamingo. Pa gabalu, jo, diemzel, iekapam neistaja autobusa. Bet ari pa gabalu ir labak, ka nemaz!
 ..un pavu kalna virsotne tik silti..

Laiskojamies un focejam taurenus. Ir labi nekur nesteigties un sajust to, ka pasam ir vara par savu laiku.. Neaprakstami..
Pec krietnas iztaigasanas augsup/lejup pa kalniem, ka isteni vietejie viesnica atplistam. Siesta ka neka.. :)) Vakarinas samedijam picu. Kas to butu domajis, ka pica ar grilletiem darzeniem var but tik garda!! 
Notestejam ari vietejo Ichnusa alu. 
Labs. Viss seit ir labs. Ari vinu pietejie karumi pardulas un mirto likieritis, kuru sanemam ka complentary drink pec picas. 
Pardulas: 
Vel sarsksta diezgan notestestejamo lietu. Tas ari centisimies apgut pa atlikusajam 2 dienam, jo te raksta, ka: - "Cagliari is the City of Angels. According to a legend.." 
Nu, ka tad lai necensas pec iespejas vairak sajust? :))

Silti un saulaini sveicieni visiem!!


Xx

P.s. Iesaku iecekot Postgram appu. Ka jaunam lietotajam iesakums bez maksas. Vakar nosutiju vienu no savam trim bezmaksas kartinam ar personigo Instagram foceni. Redzes, cik atri aizsutisies, bet atkrit pasta meklesana un marku pirksana. Izi-pizi!

Xx


1 komentārs:

  1. vau,nu skaisti un ar piedziivojumiem:)labi ka dabuujaat sauliiti un veel nokkeerat vasaru aiz astes!

    AtbildētDzēst