piektdiena, 2013. gada 1. novembris

piektdiena. pirmsatvaļinājums. novembris. viss šķiet tik labs...

Hellou, mīlīši!
Svinīgi ziņoju, ka šis ir pēdējais posts pirms atvaļinājuma :) ..un pēc tam noteikti būs pavisam citādi, kā ir tagad. Skaidri zinu, ka tā! 
Vadot pēdējo darba dienu un pirmo novembra dienu, ik mirkli secinu, ka manas sajūtas par novembri ir pareizas - būs kaut kas labs. Lai arī esmu pārrakusi krustu šķērsu visus man zināmos protālus un kosmiskās vietnes, nevienu prognozi par novembra enerģijām neesmu vēl atradusi. Tad atliek vien sacerēt savu scenāriju. Saceru arī. Pozitīvu. Nu nevar būt nekas slikts, ja rīts sākas ar prieku un mīlestību un visa diena aizvadīta pacilātā noskaņojumā un vēl saņemtas dāvanas. Ar to visu arī gribu padalīties.
Pirmkārt - joprojām priecājos par spocīgo helovīnpārgājienu varen labā kompānijā. Nu tiešām bija forši, gan slidenā laipa, gan upeņu balzams, gan super turbo pikniks, gan arī vējā saklausītie vārdi: "..šis ir mans labākais halovīns!" Bija jau interesanti sapakoties un lukturīšu gaismā iet pa taku. Tumsā mazliet reibst galva un lāga nevar noķert noskanīgumu, jo jāskatās, kur likt kāju, taču tas ir sīkums. Brīdī, kad izslēdzām lampiņas un virs mums tikai zvaigžņota debess (milzu paldies kosmosam par to, ka nelija) un visapkārt plašā Cenu tīreļa klusums. Īpaši noskanīgi, zinot, ka mūs turpat vēro arī ugunīgais ķirbītis - Jack-o-lantern. Vienvārdsakot, bija forši un skaidrs, ka pārgājieni būs vēl! Jaunā paaudze taču jāved dabā, citādi tikai dators, dators, dators..
Otrkārt, vakardien pastkastītē saņēmu aicinājumu doties uz pastu pēc sīkpakas. Ai, sirsniņa dreb cerībā, ka tas būs mans testa sūtījums no www.aliexpress.com. Pērles! ..un galvenais, ka PA LĒTO! :) Tad nu šovakar došos pakaļ un skatīšos vai manas sienas uzlīmes, kičīgais mint pulkstenis, priežu legingi un vēl šis tas būs atsūtījies. Ja būs, padalīšos pilnīgi noteikti ar info! :)
Treškārt - pavisam negaidīti saņēmu kārtējos Londonas suvenīrus. Akvai, es pirkšu vēl tūkstošiem biļešu, ja par to pie manis atbrauc šādas dāvanas!!!

Hm, vajadzētu taču vienreiz uz to Londonu.. bet lūdzu, kompānija, atsaucieties!!! Neesmu spējusi atrast kādu, kas būtu ieinteresēts ar mani turp doties. Lielākā daļa jau bijuši, mazākā daļa nemaz negrib. Tā nu es ar savām ilgām pēc pašrocīgas sarkanās telefonbūdiņas apčamdīšanas dzīvoju vien nost, taču tās allaž saspicē ausis, kad pie manis atbrauc kāds kripatiņš Londonas gaisa.
Ceturtkārt - .. nu gan viss, darbiņi apdarīti, vēstījums kolēģiem par manu prombūtni atstāts, malkoju pēdējo tasi ārkārtīgi garšīgās JING citronzāles un ingvera tējas, un prātoju, ka to vispār nemaz no tādas parastas biroja krūzītes nevar dzert. Tik eleganta - veselas lapiņas iesaiņotas čaukstošā zīda maisiņā. patiesībā, šķiet, ka to pat vispār nevar dzert, tikai skatīties un iedomāties kā tāda varētu garšot. mmm... labiii.. bet viss, pārējās taupīšu īpašiem brīžiem  ar īpašiem cilvēkiem un no īpašām krūzītēm!

















Uz tādas gaistošas tējas garšas nots arī beigšu, lai īpaši jauks novembris Jums un tiekames drīz ar ziņām no ārpusLatvijas! 


S!M

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru