trešdiena, 2013. gada 4. decembris

Mieru, tikai mieru..

Polārajā naktī arī polārais miegs nāk. Gribas ietīties baltā kažokā un sniegbaltos, mākoņmīkstos pēļos gulēt garu, saldu un dziedinošu ziemas miegu kā lācim. Nu labi, polārie laikam neguļ.. jeb guļ? Netieku skaidrībā ar šito..hm.. 

Nu tātad - slinkums kapitālais. Lai gan skrienu un daru lietas, kaut kā nevaru saņemties un pieķerties pie tādām sev svarīgām.. Graužu mandarīnus, skatos uz oranžo, radošo dzirksti un mēģinu.. mēģinu saņemties, jo laika nav daudz..
Kam nav daudz? Istabai. Jā, manai istabai!! Drīz taps. Sola, ka nākamnedēļ jau skrūves sienas un man būs savs stūrītis, būcenītis, vieta... Priecājos par to ļoooooti! Un šajā sakarā šorīt sapratu, ka man taču jānosapņo kādā krāsā..ou.. te nu sākas.. biju uzdomājusi, ka vajag lillā, bet tā kā lillā nejauši pamanījos ieviest dzīvojamajā zonā, tad manas alkas pēc lavandu krāsas garīgā strāvojuma ir apmierinātas. Tagad kā reiz iedomājos - varbūt ko sarkanu? Ar baltām zebrām? :) Nu vismaz vienai sienai, kā akcents būtu super! Un pārējās.. hm... Netieku skaidrībā... 

 
* foto no interneta dzīlēm, iedvesmai




Zebras taču kapitālas, ne? :) Varbūt man vajag vienradžus.. ?? Šodien vieni vienīgi neskaidri jautājumi.. 
Un visam pa vidu vēl mandalu mājasdarbs - ikdienas erceņģeļu meditācija. Ar to arī slinkoju. Pirmdienu izlaidu, bet vakar gan centos no sirds saulainā meža klajumiņā satikties ar erceņģeļiem Mikaēlu, Gabriēlu, Uriēlu un Rafaēlu. Tāda vizoši mirdzoša un jautra kompānija sēņošanai :)

Un ko es vēl būtu labu sadarījusi.. Ak, jā, pirmdien piebeidzu savu pirmo gleznu pie Ievas. Redz, kur salīdzināšanai. 

Iesākums
Nobeigums






















Tagad jādomā par nākamo, gleznojamo projektu. Tikai ne dabasskatus!! Tos vēl ne. Kādu skaistu podu? Hmm, bet varbūt kāds var aizdot uzgleznojamo??  
Bet vēl par to slinkošanu - atradu attaisnojumu - kosmoss saka, ka šajā mēnesī ir svarīgi nesteigties, rīkoties bez steigas, lai nezaudētu apdomīgumu un centīgi nodarboties ar garīgo praksi, kas veicina paša garīgo līdzsvaru. Vajagot koncentrēties uz to, kas patiešām mums katram ir svarīgs, saglabāt mierīgu enerģijas stāvokli, lai nepieļautu haosu savā dzīvē. 
  
Nevaru nenocitēt:
"Šajā mēnesī ir stipri sajūtama maģija un burvestība. Tu tiešām vari pārdzīvot visiespējamākās sajūtas. Šī mēneša enerģija ir atbrīvošanās, veidošanas un iedvesmas enerģija. Vislabākais tās pielietošanas veids ir paša garīgais līdzsvars un apdomīgums. Nav nepieciešams cīnīties lai panāktu burvestības piepildīšanos. Nav nepieciešams veidot satricinājumus un pielikt milzīgas pūles, lai to īstenotu. Gluži pretēji, esi mierīgs, mērķtiecīgs un nesteidzīgs, un burvestība izpaudīsies dabiskā veidā. Maģiski notikumi paši piepildīs tavu dzīvi, ja tavi nodomi ir pamatoti, apdomāti un stabili. Ar mīlestību sirdī, atklāti skatoties pasaulē, uzaicini izpausties savā dzīvē visvairāk vēlamo un lēnām atbrīvojies no nevēlamām domām un tieksmēm!" 

Tad nu rāmu garu tā arī turpināšu ar zebrām, meditācijām, eņģeliem, mandalām, krāsām, gleznām, istabām. Un ir taču vērts nesteigties, ja sola brīnumus! 

Mieru, tikai mieru..

XX

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru