pirmdiena, 2014. gada 6. janvāris

brīvdienīgs noskaņojums joprojām

Labrrrrrrrrīt! 

Lai arrī rrīts jau sen kā gabalā, grribas pateikt ko murrrrrrrājošu. Brīvdienu laiskā atpūta, lai arī ar nelieliem šņācieniem un rūcieniem, tomēr pa lielam  bija murrājoša. Un nevar jau gribēt visu ieplānot.. arī ieplānotās lietas reizēm ir jāpārplāno. Galvenais jau, ka viss tā vai tā notiek.

Brīvdienu pirmo rīta pusi aizvadījām, lai labāk iepazītos ar mūsu mini mazulīti. Gan pienāks laiks, lai ar to iepazīstinātu arī pārējos, bet pagaidām vēl pierodam un priecājamies. :)

Viss pārējais brīvdienu laiks tikai mums divatā.. mmm.. kā jau iepriekš minēju - Annas hotel ir labs. Neskatoties ne uz ko.. Un kādas tur ir segas un spilveni.. Kā mākoņi, goda vārds! Tik mīkstās pūkās es vēl nebiju gulējusi. Eko herbal masāža arī smaržīga un relaksējoša bezgala, tāpat kā gardās slow food vakariņas ar Līgatnes vīna darītavas aveņu-upeņu vīnu un noslēdzošo siera kūku numuriņā. Karaliska atpūta. Paldies salavecītim, bučas! :)
Labrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrīt :)

Bet nu gan svētki un laiskošanās ir galā. Darbi, darbiņi, nodarbības, lietiņas, iešanas, darbošanās.. Pie reizes arī veselība. Runā, ka lauvām janvāris esot veselības mēnesis. Nu cenšos arī ieturēt šo virzienu. Galvenais, lai nav stresa un galvā putni rāmi sēž un svilpo, nevis čivina kā traki zvirbuļi jasmīnkrūmā.

Šis, pavisam negaidīti man uzskrēja virsū iekš Facebook. Interesants rāmītis, kurā atrast trīs vārdus nākamajam gadam. Man uztrāpījās TIME, MONEY, POWER. Nu ko, daudzsološi.. :)



Raibu nedēļu (..jo sniegu jau vēl nesola..)!
 
XX

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru