ceturtdiena, 2014. gada 2. janvāris

zirgu ziņas


Gads ir zaļš no visiem galiem un pa vidu ar :)
 
Tāds gada iesākuma pantiņš, jo baltums kaut kur pazudis. Un arī tie mīnus 2 grādi, kas vecgada vakarā iekoda degunā likās nu tik auksti, TIK auksti. Laikam jau nemanot pieradinājušies pie plus grādiem esam. Vismaz es noteikti un kaut kā varētu arī bez tā sniega iztikt. Izcepu sniegavīru piparkūkas, izrotāju. Sniegavīru kāre apmierināta. Un tagad jau gandrīz sāk gribēties gaismiņu, pavasari..  bet gan jau tā ziema tomēr atradīsies. Un tad nevarēs vien beigt saldēt. Runā, ka Lieldienas būšot baltas. Dzīvosim -  redzēsim, kā sacīt jāsaka. Un ņemsim par labu visu ko dos! 
2014.gada sagaidīšanas salūts - lielas un mazas sapņu dzirkstis aizrīb visumā un ievibrē lielo sapņu piepildījumu
Mans kārtējais kārumbrīnums - svētku tarte. Tieši tā - tarte. Kāpēc vienmēr jābūt tortei? :)
Starpsvētku ballīte garāžiņā. FAN - TAS - TIS - KI!! :) Paldies!!!
Pagaidām janvāra enerģiju prognozes neesmu manījusi, toties horoskopus gan salasījusies esmu un noskaņojums pozitīvs. Gads iesācies labi, mierīgi. Remontmaratons nofinišēts. Palikuši sīkumiņi, bet tie jau tādi nesteidzamie. Istaba ar vakar tapa iesvētīta. Sajūta laba. Un tāds jau bija mērķis – radīt vietu un vidi, kur ir laba sajūta. 

Te nu tagad varu padalīties ar dažām istabas tapšanas bildēm. Vēl jau trūkst gleznas pie sienas, kāda skaista lampa, kas nomainītu cēlo iļjičeni, biroja krēsls un šādi tādi radošie sīkumi – rāmīši bildēm, īstie spilveni, puķe skaistajam mežģīņu podam un tā. Bet pa lielam jau ir, IR!
Šai visīstākais sakars ar istabas tapšanu - pusdienas IKEA 29.decembrī. 10h svētceļojums pēc dīvāna beidzies veiksmīgi :)

..un te nu pats vaininieks - dīvāns. Spilveni nav pareizie un audekls gleznai vēl stutējas gar sienu, bet būs.. viss būs :)
Te skats no dīvānpuses uz manas istabas otru pusi un manu otru pusi :). Tur tajā kaktiņa, kas pa labi, netaps skapis, kā sākotnēji bija plānots, jo.. ha ha - man pašai patīk tur sēdēt :) visīstākais kaktiņš, kur noslēpties. Salikšu gar sienu iedvesomojošus vēstījumus un ar siltu tēju tupēšu un apcerēšu dzīvi.
Tagad gaidu brīvdienas. Salavecītis man zem eglītes bija iesaiņojis SPA Annas hotel. Aii, tur vienmēr ir ĻOTI jauki. Pētu masāžu aprakstus un mēģinu izvēlēties īsto (no sienu krāsošanas savilktais plecs brēc skaļi, ka vajag labi ilgu un jaudīgu) un priecājos, ka šogads iesākas labi, tāpat kā jaunais mācību gads skolā vienmēr vieglāk iesākams, ja uzreiz nav piecas dienas pēc kārtas. Var tā rāmi iešupoties, lai pēctam ilgi un pamatīgi, pa zirdziskam, pildītu savas jaungada apņemšanās.
Ak, jā, zvaigžņu pētnieki raksta, ka tās šogad tiktiekšām piepildīšoties. Saraksts galvā ir, vēl tik jāsaliek uz papīra un jātic, JĀTIC, ka izdosies. Viss izdosies!!
Pēdējā vecā gada dienā sagadījās pašķirstīt Jāņa mammas dzejoļu grāmatas. Ak, cik  piemērots atšķīrās... SOLĀM un TICAM!!!

Lai 2014.gada zilais koka zirgs dod spēku piepildīt zilā cerību zirga sapņus!

Aiziet, rikšiem zilā koka zirga gadā!  Aidā!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru