trešdiena, 2013. gada 2. oktobris

Aizsalušie logi neko nesaka, tikai aicina padomāt..

Šorrrrrrrrrrrrrrrrīt bija aizsaluši logi.. Brrrrrrrrrr..

Rōzais (un tieši tā - ar garumzīmi uz "o" :) ) mētelītis silda labi, taču sanāk atklāt arī silto krēslu sezonu automašīnā pa ceļam uz darbu.
 Neko nesecinu no šī visa, tik vien, kā pieņemu, ka tā ir jābūt. Viss rit savu gaitu. Pēc siltā laika nāk vēsais, pēc vēsā aukstais, pēc aukstā siltais un pēc siltā karstais. Un tā atkal no jauna. Pilnīgi bez emocijām. Pagaidām nevaru tikt skaidrībā ar to, kā es jūtos oktobrī un kā oktobris jūtas manī. Vajag kaut kur nomukt. Pabūt ar sevi divatā bez liekām enerģijām.Bez zāģiem un tā, ka viss krīt laukā no rokām un plīst. Jā, vajag. Domāju kur un kā un kad.. Nu tā apcerīgi, vienvārdsakot. Vakarā iešu saplūst ar dabu. Zinu, ka 5km skrējiens dos daudz vairāk par tukšu prātuļošanu internetā :) Un daba.. jā, nu mums šomēnes jābūt dabā. Jāiesūc visas dabas enerģijas, jāsajūt tas, ka esam vienoti ar planētu Zeme!

Par zemi runājot.. pirmdien saņēmos beidzot uzkāpt augstāk un pavērot, kā tad mūsu Rīga izskatās no augšas. Tiktiešām skaisti! Skati tādi neredzēti un mazliet sajūta kā Parīzē, Eifeļtornī. Laba ideja Zinātņu akadēmijai ļaut tūristiem un vietējiem baudīt skaisto skatu. Liels paldies par to! :) Ja arī jums ko tādu sagribas, tad šeit var redzēt cik tas maksā un kāds ir darba laiks.

 Augšā gan bija mazliet vēsi (nu nevaru kaut kā pieņemt to rudenīgumu), taču baudīju skatu gana ilgi. Pat uzrīkojām ar vīru mini pikniku, notiesājot debešķīgo Stockmann Ricotta sacepumu. Bija jauki un prieks par to, ka BEIDZOT saņēmos nočekot šo vietu, kas manā prātā dzīvoja jau labu laiku. Hm.. varbūt jāķeras klāt arī tām pārējām lietām, kas tur dzīvo.. Jāņem un vienkārši jāīsteno, jārada, jādzīvo.. un pie manis šodien kā saukta, nonāca arī viena laba atziņa, ka: "Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself!" Jā, zinu, dzirdēta, bet, kas vainas atkārtošanai? :)


Tad nu, lai jauks vakars un spraigs rītrīts!


Lecam dabā!!!
XX




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru