pirmdiena, 2013. gada 28. oktobris

atskats UZ un ieskats IEKŠ. no šeit un tagad ne vēsts :)

Ou.. brīvdienasssss..bija.. mmm.. un slinkumsss...
Tik nepieklājīgi sākt pirmdienu ar tādu brīvdienu slinkuma un neorganizētības sajūtu. Lai arī pulkstens sagrozīts un viena stunda miega pieķerta klāt, tomēr, eh.. kā parasti, pirmdienās negribas līst ārā no migas. Un šorīt pat bija gaišs! Nabaga kaķu zvērs gan lāga nesaprata, kas par lietu un ņaukšķēja pie guļamistabas durvīm stundu agrāk. Vai tad kaķi uztrauc bultiņu bīdīšana mūsu māju, biroju, rokas un citu rāmju (pareizāk - apļu, jo pulksteņi taču lielākoties ir apaļi..) ietvaros? Sakidrs ka nē!
Šorīt arī pēdējā pirmdiena pirms mana pus novembra garā atvaļinājuma. Tas vien jau ir ko vērts - 2 nedēļas dzīvoties pa ārzemēm - izbaudīt Īrijas pavisam citādo dabu, saņemt atlikušā gada devu mammas rūpju, iebāzt degunu Norvēģijas skarbumā sabužināt vedējmāti un samīļot krustmeitiņu, tad aši pārkrāmēt koferus un,  traukties ceļojumā ar vīru. Lai arī ne pārāk garā, taču, noteikti koncentrētā.Un tas nekas, ja Sardīnijā līs. Mums būs lietusmēteļi, ceļojuma plāns, skaista viesnīca (vismaz pēc booking bildēm spriežot) un, galvenais, mēs būsim viens otram bez ikdienas un apkārt esošajiem... Izklausās labi. 
Vel mazliet, mazliet, līdz novembris ieraus priecīgo, skaisto un vērtīgo notikumu virpulī! Tik vien jāpagūst kārtīgi izplānot rokasbagāžas kofera staturs - rūpīgi jāizmēra konfekšu kastu svars, jāatsvaidzina supermini džemperīšu salocīčanas tehnika un jāpieņem lēmumi par būtiskākajām lietām kosmētikas somiņā. Galvā jau sāku to pārcilāt, lai arī līdz tam vēl tik dauz kas sadarāms šeit pat. Un pats galvenais - ceturtdien, 31.oktobrī Hellovīnu pārgājiens!!! Trakie un drosmīgie līdzgājēji saorganizēti, mazais ķribis noskaņas radīšanai arī. Jāieskrien tik konču bodē pēc tējas pauzes trītiem un jāsūta labās domas kosmosam, lai nosargā ceturdienas vakaru bez lietus :)
Ui, bet patiesībā, es gribēju šodien pakavēties nedēļas nogales atmiņās, nevis iegrimt nākotnes plānošanā :) (ekk, zinu, ka tā ir mana problēma - dzīvot šeit un tagad, nevis vakardienā un rītdienā..bet..)
Nu tātad - uzcirtu savu vintage vecmāmiņas sudrabkāzu mežģīņu blūzi, helovīnnoskaņu kleitu un sestdienas rītā beidzot devāmies izmantot mūsu Baltās Papīra Ballītes dāvanu un darīt tieši neko uz Dikļu pili.
 Bija vareni. Tiešām darījām neko. Lēnu garu iečekojāmies, atslābām, izbaudījām neaizmirstamu vidzemes mežu SPA  - piparmētru pīlingu ar meža mētru un masāžu ar piparmētru eļļu (akvai, un kā filmās - barona masāžas istabā abi reizē uz skaistiem masāžu galdiem un prasmīgu  meistaru izpildījumā.. es izskusu.. :) ), atgriezušies numuriņā pilnīgi relaksēti atļāvāmies iekārtoties uz palodzes pie atvērta loga un turpināt relaksāciju pa savam - lakot nagus un malkot Valmiermuižas alus (te nu brīva vaļa iztēlei, ko nu kurš no mums darīja.. :) ) un tad ar atjauninātu manikīru devāmies iepriecināt arī vēderu uz gardēžu restorānu. Pēc vakariņām tapa pilnīgi skadrs, KĀDĒĻ to sauc par gardēžu restorānu... mmm..
Sakārdināju? :) Bildē ķirbju biezzupa ar magonēs panētām tīģergarnelēm. Es saku, gardēdība...

Nu tātad, ceru, ka visiem nedēļas nogale ir bijusi vismaz tik pat laba kā man! Protams, ar neiztrūkstošu mandalu terapijas nodarbību svētdienas vakarā, lai neliktos, ka trīsdimensionālā pasaule ņem virsroku, jāparokas arī dziļāk zemapziņā. Atzīšos gan, ka man lāga neizdevās.. biju pārāk relaksējusies laikam :) Bet tas jau bija galvenais brīvdienu plāns - ATSLĀBT. Un šoreiz tiešām tas arī izdevās. Prieks par to.

Lai priecīga, ražīga, darbīga nedēļa un labs novembra iesākums. Gaidīsim, ko kosmoss mums nesīs novembrī.
 Man ir sajūta, ka kaut ko labu!

:)



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru